Såhär gör jag.

Sminkning .

Okej, nu är det kanske dags att göra sig i ordning lite, så jag tänkte att ni får joina lite. Dock har jag håret kvar och det ska lockas lite! :)
 
Likblek denna årstid, och foundation är synligt!! Därför är den bästa lösningen Loréals matta pulver-foundation. Den ger mer en "pudrig" look! ;)





1.  Lätt lager med guld/brun ögonskugga. (Isadora eller Mary Kay använder jag)


2. VÄLDIGT tunt målade ögonbryn med vanlig kajalpenna (H&M)


3. 
En tunn linje kajal ovanför fransarna (och detta efter
    ögonskuggan).

  
4.
Slutligen mascara. Jättelätt och går fort! Sen om man vill,
    t.ex när man ska ut, så kan man göra en liten "regnbåge"
    dvs följa ögongloben men mörkare färg så får man en
    mera "sotig" look. Det gillar jag och kör ofta på det!


Kommentarer
Postat av: Zteffy

hoppas du får en fin alla hjärtansdag sötnos !;*

2011-02-14 @ 17:12:05
URL: http://zteffy.blogg.se/
Postat av: therese

Ja och du med:)

2011-02-14 @ 18:08:54
URL: http://browntess.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E n y r é n

Tack så jätte mycket! :)

2011-02-14 @ 18:40:32
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: Anonym

jättefint! :)

2011-02-14 @ 19:11:43
URL: http://bbarahelena.bloggsida.se
Postat av: sandra

gud så fina ögon du har :o

2011-02-14 @ 19:47:39
URL: http://sandrawargis.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: ja.. sjdå ?:)

btw: vad använder du för mascara :o ?

2011-02-14 @ 20:42:07
URL: http://sandrawargis.blogg.se/
Postat av: Cajsa

aww, tack fina du! :D Nu blir jag riktigt glad. :)

2011-02-14 @ 22:37:11
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: sandra

alltså du passar så bra i den sminkningen men jag tror inte jag skulle det ;o

2011-02-14 @ 22:43:21
URL: http://sandrawargis.blogg.se/
Postat av: sandra

alltså jag passar mer i eyeliner där nere istället för uppe men jag tycker det är finare med att ha uppe.. men passar inte i det :/

2011-02-14 @ 23:38:06
URL: http://sandrawargis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0